Betulker boleh jimat minyak bila pakai gadget2 tu?

Yall mesti tahu hari ini hari apa kan.. Kan kan… Kalau yall lupa, hari ini hari Rabu dan sikit lagi akan keluar pengumuman harga minyak untuk minggu ini.. Tahu pun…

Sejak harga minyak naik ni, AR tengok ramai betul peniaga kat facebook ngan instagram dok jual benda gadget2 yang mengikut mereka boleh menjimatkan penggunaan minyak kereta kita.. Mengikut kata depa yang menjual ni, bukan sahaja boleh jimat minyak, kereta pun boleh jadi lagi power gitu..

So, AR dok google tadi cari info.. Betulker kita boleh jimat minyak dengan hanya letak gadget yang depa jual tu..

Last-last AR jumpa video dari Fifth Gear ni yang cerita pasal benda ni.. Fifth Gear ni kan rancangan UK sana pasal kereta.. Jadi rasanya depa ni ada credibility nak sembang pasal benda cenggini..

Cuba yall tengok video ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *