Pernah dengar pasal teksi wanita untuk wanita?

Ni AR nak info sama y’all ni.. y’all mesti dah biasa pasal perkhidmatan uber dan grab kan sebagai alternatif kepada teksi kat Kolumpo ni. Rupanya ada perkhidmatan ala2 Uber yang AR baru tahu yang mana semua pemandunya adalah wanita. Dan mereka hanya menyediakan perkhidmatan untuk wanita sahaja.

Bagus juga perkhidmatan ini sebab ianya akan memberikan lebih keselamatan dan keselesaan kaum wanita. AR pun pernah naik grab yang drivernya hanya memakai seluar pendek menunjukkan kakinya yang berbulu. Serious seriau.

Kalu y’all nak try depa ni, y’all pergi ke http://ridingpink.com dan nanti bagi feedback sini. AR pun tak boleh nak try service depa ni..