Yall mesti suka kalau ada promotion kan?

Dalam sebulan lepas ni, AR busy ya amat sebab macam-macam projects boss suruh buat. Tu la sebab blog ni dah sebulan tiada update ke apa.. Hehehehe..

Salah satu projek yang kitaorang buat adalah promotion dengan sweetspot apps.. Boss kasi discount kalau sesiapa beli tayar dengan gunakan discount code yang yall boleh download dari sweetspot app ni.. Sweetspot ni yall boleh download dari google playstore di https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sweetspot.sweetspot&hl=en ok… Yang dekat appstore tu AR tak tahu kat mana pulak.. Yall cari sendiri yek…

Apa yang Boss cakap.. sweetspot ni Berjaya Group yang punya.. Ala, sama geng dengan 7-11, Nandos, Starbucks, Kenny Rogers dan lain-lain kompeni besar kat Malaysia ni… Kalau yall nak deals untuk kopi ker, nandos ker, KR ker dan lain-lain food outlets, yall cepat-cepat download taw.. Beli tayar kat https://mytayar.com pun ader discount wey..

Jumpa lagi next time…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *