Beli tayar kat mytayar.com pun boleh dapat AirAsia Big points la…

Hello semua.. boss itu hari habag kat AR, dia kata kalo orang ada AirAsia punya Big points, depa boleh dapat point gak kalu beli tayar kat mytayar.com… AR tanya dia, mana dia tahu.. Dia cakap kawan dia Ms Chong info dia.. Dah agak dah.. boss tu bukan rajin sangat pi mana2.. Abis-abis dia ada kad Axxess yang Ms Chong bagi kat dia yang dia dok tayang dalam opis ni..

Ni camni.. mula-mula yall kena pi cari kad AirAsia Big ni.. Lepas tu, yall boleh dapat points bila beli tiket Air Asia pi balik kampung ka apa… Bila dah banyak points.. boleh convert points tu untuk tiket kapalterbang free ka apa..

Kalu nak beli tayar, yall boleh ikut link ini tengok camna nak dapatkan points bila beli tayar di mytayar.com… Kalu belanja RM1, yall dapat 1 point.. Kalu yall ganti tayar myvi tu, kan dah dapat 600 points… Sapa nak bagi weyyyy kalau bukan AirAsia…

https://www.airasiabig.com/my/en/lifestyle/partner/my-tayar

Ok jangan lupa taw.. Ni AR belanja gambar Uqasha Senrose masa dia jadi flight attendant di Air Asia.. AR tahu yall kalu ada gambar retis, mesti yall baca blog ni kan…

p/s : Kalu AirAsia pun boleh percaya kat mytayar.com, takkan yall semua takut kena klentong sama kita plak kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *