Tahu tak cara tukar tayar kereta pancit?

Hello semua…

AR selalu duty jaga telepon untuk mytayar.com .. Selalu betul dapat call dari customers minta tolong datang buat rescue sebab tayar pancit… Kita orang jual tayar jer.. Takde servis datang rumah, opis atau tepi jalan untuk tukarkan tayar kereta yall yang pancit tu…

So, AR letak kat sini video omputeh yang tunjukkan cara tukar tayar yang pancit tu.. Mudah jer pun.. Tak susah mana pun kan…

Ini kalo kereta biasa jer ok… Kok yang pakai 4×4 yang tinggi tu… Tu yall kena cari sendiri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *