Logo baru mytayar.com

Hello semua…

Hari ini AR nak info yall sebab tahu yall mesti tak perasan sangat pasal logo kitaorang ni.. Yelah kan, kita bukannya Neelofa atau Izreen Asminda yang tengah keboom kevass sekarang ini..

Just nak info yang kitaorang punya logo ada update sikit macam kat atas ni… Ada tambah gambar mekanik yang tembam comel ni.. Karakter mekanik ini dari salah seorang tokey kedai yang join mytayar.com ni.. Boss suka dia sebab dia ni macam handal pasal kereta dan pandai manage kedai.. Dalam beberapa tahun jer, dia dah ada cawangan kedai dia.. Tapi kita rahsiakan nama sebenar tokey ini dan kita bagi nama karakter ini “Uncle Crank”…

Tahu tak cranl tu apa??? Apa tu crank??? Macam crank shaft tu… tak tahu nanti google ok..

Kitaorang pun harap suatu hari nanti, mytayar.com ini akan menjadi success story seperti mana tokey kedai tu..

See yall next time..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *