Cari tayar di mytayar.com guna fb messenger

Hellooooo yall… First of all, kami ingin mengucapkan “Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin” kepada yall… Pastinya semuanya dah pulang kerumah sendiri setelah lama bercuti kan..

Haaaa… kalau yall nak tahu, mytayar.com dah ada feature baru macam kat dalam video kat atas tu.. Yall boleh gunakan fb messenger untuk mencari tayar yall di website kami.. Yall hanya perlu hantar message ke https://facebook.com/mytayardotcom untuk start guna chatbot ni.. Semuanya automated.. Senang kan..

Yall boleh jugak terus ke http://m.me/mytayardotcom untuk chat ok.. Tekan jer butang “Get Started” tu..

AR harap yall akan gunakan chatbot ini ok.. Jumpa lagi lain kali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *